POLITICĂ · 345 · 20.11.2023

MUNICIPIUL DEJ | PSD trimite candidat la Primăria Dej un fost membru al Guvernului României!

By REDACȚIE
MUNICIPIUL DEJ | PSD trimite candidat la Primăria Dej un fost membru al Guvernului României!

PSD trimite la primărie un fost membru al Guvernului României!
"Partidul Social Democrat (PSD) Dej are onoarea de a anunța că, în urma unui proces democratic intern, dl. Mircea Biban a fost ales prin vot ca fiind candidatul oficial al partidului pentru funcția de primar al municipiului Dej în alegerile locale din 2024.

Mircea Biban este un inginer de profesie, fost membru al Guvernului României - Secretar de Stat al Ministerului Transportului, recunoscut pentru traseul său profesional de succes și probitatea sa profesională. Caracterizat de maturitate, energie și o determinare fără egal, domnul Mircea Biban este văzut ca persoana ideală pentru a aduce schimbarea mult așteptată de către comunitatea din Dej.

În calitate de candidat al PSD pentru primăria municipiului Dej, Mircea Biban își propune să implementeze o viziune realistă, axată pe dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea continuă a calității vieții locuitorilor. Viziunea sa include modernizarea infrastructurii urbane, susținerea inițiativelor locale, promovarea educației și sănătății, precum și implementarea de soluții inovatoare pentru a face orașul Dej un loc mai bun pentru toți cetățenii săi.

Partidul Social Democrat Dej este convins că, sub conducerea lui Mircea Biban, municipiul Dej va intra într-o nouă eră de prosperitate și dezvoltare, marcând începutul unei perioade de transformări pozitive pentru toți dejenii.

Departamentul de comunicare,
PSD DEJ"

Sursa/PaginaFacebook/PSD Dej