NĂZBÂTIILE ALEȘILOR · 131 · 17.03.2023

Mesaj pentru Alin Tișe de la o frumoasă brunetă? ”Hai să facem greșeli mai bune mâine …”

By Alex Feher
Mesaj pentru Alin Tișe de la o frumoasă brunetă? ”Hai să facem greșeli mai bune mâine …”

Una dintre angajatele Consiliului Județean Cluj, Diana Urdea a postat pe pagina ei de socializare o fotografie alături de președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tise, și de un alt personaj foarte influent.

Mesajul care însoțește aceasă fotografie este: ”hai să facem greșeli mai bune mâine …”.

Diana Urdea, care apare în stânga fotografiei, este anganjată la Consiliul Județean Cluj. Personajul din dreapta, este Mariana Rațiu, directorul Direcției de Dezvoltare de la Consiliul Județean Cluj.
Cel mai probabil, fotografia a fost realizată la o altă dată, dar postată abia acum, cu mesajul pe care cu siguranță nu îl înțelegem.

În urmă cu opt ani de zile, un ziar din Cluj scria că Diana Urdea, șefa Serviciului Dezvoltare Locală și Regională din Consiliul Județean (CJ) Cluj, era acuzată că a cumulat în trei ani, 4.210 ore pe proiecte europene ale CJ Cluj, în timp ce mai are două job-uri pe lângă postul de funcționar.

Pontajul funcționarilor din Consiliul Județean Cluj pe proiecte europene arată că Diana Coman, fostă Urdea, a cumulat din noiembrie 2011 până în septembrie 2014 nu mai puțin de 4.210 ore.
Sursa | Foaia Transilvania